ONS Jo13-1 maakt korte metten met Veendam 1894

Een uur later dan gepland begon de wedstrijd tegen Veendam 1894. Een zeer sportieve tegenstander die, ondanks dat ze één na laatste staan, elke week weer vol goede moed de strijd aan gaan en geen enkele tegenstander vrezen.
In het eerste bedrijf waren de teams nog aardig aan elkaar gewaagd al moest aan ONS kant een paar keer aan de handrem getrokken worden. Er werd veel in de drukte gevoetbald wat het spel een rommelig aanzien gaf. Verder bleef TeamONS goed op de been en was het Jelte die halverwege de eerste helft z’n team op voorsprong schoot. In de tweede helft was er een duidelijk overwicht voor de ONS-Squad. Wat zich na een tijdje vertaalde in de 2-0 gemaakt door Ruben. Veendam moest het hebben van een spaarzame uitbraak. Toch lukte het hen een keer goed door te komen en de 2-1 te laten aantekenen. De spanning was weer terug…maar niet voor lang. Weer was het Ruben die de keeper op de proef stelde. Het was geen hard schot, maar door een lastig hobbeltje kreeg de keeper er geen vat op, 3-1.
Hiermee was de wedstrijd beslist en konden de boys tevreden het veld verlaten.

#winterinnederland #lekkerlekkerlekker #WeR1 #TeamONS
#SKRA PaPaPaPa

EC61AD16-9EC4-48AD-8BAE-D3D2D0C2AD36-50438-0000163558640AD4_tmp-2-20180217-142701404