Blauw Wit’34 JO11-1 – ONS Boso Sneek JO11-1

Blauw Wit’34  JO11-1 – ONS Boso Sneek JO11-1

Het was even wachten, beide teams stonden al klaar op het veld……..en toen de scheidsrechter er ook was kon de wedstrijd beginnen. De boys begonnen goed, er werden kansen gecreëerd en de achterdeur zat goed op slot. Na een paar minuten spelen valt het eerste Doelpunt voor Oranje . TeamONS gaat hierna op dezelfde voet verder, maar hoeveel kansen ze ook creëren de bal gaat er niet in. Dan geldt de eeuwenoude voetbalwet “als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander het wel”. De ruststand is dus 1-1, maar er zijn genoeg aanknopingspunten voor een lekkere 2e helft. Jammer genoeg hebben we het goede spel van de eerste helft na de rust niet meer terug gezien. Verschillende spelers oogden vermoeid, het team werd steeds meer teruggedrongen op eigen helft. Een spaarzame uitbraak levert niets op totdat in de laatste minuut de bal door Jesse hard en hoog wordt uitverdedigd…de bal valt precies goed waardoor Sander alleen op de keeper af kan en SCOORT ! Hierna fluit de scheidsrechter direct af en gaan de drie punten mee in de tas naar Sneek.

De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop is gespeeld. Tijd om de voorlopige balans op te maken. We zijn precies op de helft van de competitie. Van de in totaal 22 te spelen wedstrijden zijn er nu 11 gespeeld. Er zijn 6 wedstrijden gewonnen, 1 gelijk gespeeld en 4 verloren. Er zijn 35 doelpunten gemaakt en we hebben 36 tegentreffers moeten incasseren.

Wanneer we kijken naar de ploegen die boven ons staan, dan hebben we van Frisia, de huidige nummer 2, weten te winnen en tegen Urk gelijk gespeeld. Daarentegen verliezen we van Drachtster Boys en Velocitas, wat weer ploegen zijn die ver onder ons staan. Het enige team waar we nog niet tegen gespeeld hebben is Be Quick 1887 uit Haren. Tegen v.v. Heerenveen is al uit en thuis gespeeld, waarbij beide keren is gewonnen.

Al met al hebben we in totaal 19 punten verzameld wat een voorlopige zesde plek op de ranglijst heeft opgeleverd. Een knappe prestatie.