ACV Assen

Vind plaats op: Morgen

Thuiswedstrijd ACV Assen.

Accommodatie: Zuidersportpark.

Wedstrijdsponsor:

Beste sportvrienden,

Komende zaterdag spelen wij thuis tegen een zeer goede oude bekende. ACV uit Assen is onze gast. ACV kende een goede start van de competitie en komt met veel vertrouwen naar Sneek. Voor de mannen van Chris de Wagt wordt het de hoogste tijd om de dure punten zaterdag in Sneek de houden. Wij zien u zaterdag dan ook graag om deze noordelijke derby mee te maken.

Voorafgaande aan de wedstrijd zal Unique Lights een nieuwe verbintenis met ONS Sneek tekenen. Ook verwelkomen wij de mensen van New York Pizza. Onze nieuwe diamantsponsor. Dit bedrijf zal binnenkort haar pand in Sneek openen.

 

 

Na afloop van de wedstrijd blijft het goed toeven bij ONS. Zowel in de BC als in het clubhuis. Er is weer live muziek. En met het Dol Draaiend Rad zijn er leuke prijsjes te verdienen.

Een andere optie is dat u op uw gemak bij ONS de thuiswedstrijd van SC Heerenveen tegen PEC Zwolle volgt. Genoeg redenen om zaterdag naar het Zuidersportpark te komen. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een unieke zaterdag van te maken.

Pupil van de Week: Sem de Vries presentatie Sem

HarmJan Drost Penaltybokaal: Spelers HJD Penaltybokaal

Twitter: #onsacv