Drachtster Boys JO11-1 – ONS Boso Sneek JO-11-1

2016-12-17 Beker :Drachtster Boys JO11-1  –  ONS Sneek JO-11-1

Het is zaterdagochtend 17 december en we staan aan de aftrap van een memorabele bekerwedstrijd. We zijn nog maar koud begonnen en we staan al 0-1 achter, na een fraaie combinatie tussen Jelte en Jeroen staat het ook alweer gelijk en aansluitend knalt Jelte de 1-2 er in. Goedemorgen, we zijn begonnen… en hoe! Nou even op adem komen hoor???? TeamONS heeft duidelijk het overwicht tegen het fysiek sterkere Drachtster Boys.

Onze jongens spelen slim en breken regelmatig door de Drachtster verdediging. Nadat het aluminium al een paar keer door Ditmer is getest valt halverwege de eerste helft dan ook terecht de 1-3. De tweede helft zien we een iets ander wedstrijdbeeld. De Drachtster Boys zetten veel druk en dwingen ONS steeds meer achteruit. De aansluitingstreffer wordt dan ook snel gemaakt. We raken steeds meer in de fysieke duels, die we van deze grote boys niet weten te winnen. Toch hebben we het vertrouwen dat we de voorsprong kunnen behouden………….totdat diep in de blessuretijd de 3-3 wordt ingeschoten. De wedstrijd moet met een penaltyserie worden beslist. Alle penalties worden er door ons ingeschoten en dat doen de Drachtster Boys niet. Een welverdiende overwinning. ONS bekeravontuur gaat door in 2017 !!!!