FC Groningen – Jong ONS Sneek 4-2

Gisteravond speelde Jong ONS de eerste oefenwedstrijd van het seizoen op Sportpark Corpus den Hoorn tegen FC Groningen.

De selectie van ONS Sneek bestond uit jeugdige spelers van het eerste, het tweede en Jo19-1. FC Groningen bestond voornamelijk uit O19 spelers!

De eerste helft verliep wat stroef. De spelers hadden moeite om onder de druk van Groningen uit te komen en zij stonden daarom bij rust dan ook verdiend op voorsprong!

Na de rust kwam Jong ONS Sneek met 2 goeie doelpunten van Jan Dommerholt en Chiel Visser terug in de wedstrijd en had de ploeg de gelijkmaker nog op de schoen! Die werd echter gemist en in de nastoot kwam de eindstand van 4-2 op het scorebord.