JO09-2 verliest nipt van Bolsward

Vandaag zaterdag 15 april 2017 moesten we voor de 3e keer dit seizoen tegen Bolsward JO9-6g. Met een tussenstand van 1x winst voor ons en 1x winst voor Bolsward stond er dus genoeg prestige op het spel.

Na een goeie duidelijke wedstrijdbespreking van Chris “Guardiola” werden onze jongens het veld op gestuurd voor de warming up. Onze nieuwe aanwinst Laxon stond de eerste helft op goal en deed dit uitstekend. Hij hield de “nul”. Ondanks dat aanvoerder Twan de toss verloor kwamen we al snel op voorsprong door een mooie boogbal van Sem. Achter in hadden we de volledige controle met Marten Twan en Coert. Voorin kwamen we regelmatig gevaarlijk voor de goal met Jayden Sem en Danny. Maar zoals eigenlijk al vanaf februari is scoren dit jaar een stuk lastiger dan vorig seizoen. Op het middenveld speelde Thijs zijn aller eerste wedstrijd en deed dit geweldig samen met lucas.

De 2e helft stond Lucas op de goal en laxon in de achterhoede. Het leek er op of Bolsward de handdoek in de ring had gegooid. We speelden goed over en creëerden ook kansen. Uit het niets  komt Bolsward op 1-1. Lucas redde eerst nog prima op een hard afstandsschot maar in de rebound was ie kansloos. Op dat moment waren we even van slag en Bolsward rook hun kansen. We gingen vol voor de winst maar Bolsward scoorde uit een goed uitgespeelde counter de 2-1. Dit bleek ook de eindstand.

We staan nog steeds op het knappe 3e plekje en met nog 2 pittige wedstrijden voor de boeg hopen we nog wat puntjes bij elkaar te sprokkelen. We zijn in ieder trots op onze boys voor hun inzet!