JO11-4 draait warm

Een warming up wedstrijd

Vandaag spelen de jongens van de JO11-4 hun eerste wedstrijd na de winterstop. Ze hebben er allemaal ontzettend veel zin in. Iedereen is netjes op tijd aanwezig en gaan met coach Annemiek box 6 in. Na de instructies van de coach gaan ze huppelend naar veld 2 voor wat warming up oefeningen.

Vlak voor de wedstrijd lopen de jongens van Workum JO11-3 het veld op en gaan gelijk op hun positie staan. Om 11.32 fluit de jonge scheidsrechter en de wedstrijd begin. Workum begint gelijk aanvallend en maakt het onze jongens even wat moeilijk. De eerste 10 minuten heeft keeper Coert het best wel druk. En ja hoor Workum scoort hun eerste doelpunt. Maar ONS geeft niet op en vallen ook aan en na een mooie voorzet van onze captain Jordan naar Thijs toe hebben ze bijna gescoord maar de bal word door de keeper van Workum tegen gehouden.

Om 11.55 scoort Workum hun tweede doel en onze jongens proberen de moed niet te verliezen. De eerste helft is voorbij en de jongens lopen dorstig naar de box toe. Eenmaal lekker hun limonade op geeft coach Annemiek een  aanmoedigende speech aan hun.

10 minuten later staan de jongens weer vrolijk op het veld met Sem nu als keeper.  Blijkbaar hebben de jongens van Workum ook wat lekkers gegeten want in de tweede helft hebben ze maar 5 keren gescoord. Hun 3 laatste doelen hebben ze in de laatste 2 minuten gescoord. Onze jongens hebben hun best gedaan vandaag maar helaas is de wedstrijd met  0-7 geëindigd.

Gelukkig hebben de jongens bij de Penalty wel laten zien wie ONS is want 7 van de 9 hebben gescoord terwijl workum alleen 4 doelen heeft gescoord.

Nou jongens goed gedaan voor jullie eerste wedstrijd, het was maar een warming up, want volgende week gaan we KNALLENNNN!