JO11-4 nipt ten onder tegen SDS

Het kostte de coaches al ruim voor de wedstrijd de nodige kopzorgen om tot de selectie van deze zaterdagochtend te komen. Maar naar wat optreden links en rechts, lukte het uiteindelijk om een team te vormen.

Om 9:04 start te wedstrijd met Coert op de goal. Om 9:08 komt het eerste schot van de tegenstander op de goal, welke ook keurig wordt benut. Tien minuten later schiet Norah een prachtige lange bal op Thijs welke helaas net niet tot een doelpunt komt, maar wel een prachtige actie om te zien. In de 24e minuut komen we met 2-0 achter, twee minuten later komt er nog een mooi combinatiespel tussen Twan en Xavi tot stand, maar helaas mag de bal er op dat moment nog niet in.

Tijdens de rust tekent Chris de spelers opnieuw uit op papier met de nodige kruisjes en pijlen. Iedereen is op de hoogte van de nieuwe strategie waarna we het veld strijdlustig weer op komen. Maar hoewel SDS en wij staan te wachten komt de scheidsrechter maar niet, waar blijft hij? Na 16 minuten verschijnt hij stapvoets, lees slenterend weer het veld op, waardoor we verder kunnen met de wedstrijd. Inmiddels wordt de rol van keeper vervult door Xavi, welke van alle markten thuis is. Binnen 1 minuut komt het eerste schot van SDS op de goal, welke keurig door Xavi wordt gekeerd.

Na 8 minuten keert het tij en volgt de come back van ONS met een prachtig schot op de goal, welke gekeerd wordt door de keeper van SDS, die zijn taak goed verstaat. Maar ONS JO 11 4 kennende geven we nooit op. Er komt 3 minuten later weer een mooi samenspel tot stand. Coert weet de bal prachtig voor te zetten, waarna Thijs ons eerste doelpunt maakt. ONS blijft in balbezit, waarna Twan 3 minuten later het tweede doelpunt van de wedstrijd scoort. Nog nooit hebben Chris en Annemieke zo hoog gesprongen van enthousiasme. Omdat Lucas al twee wedstrijden een prachtig stuk voetbal in de voorhoede heeft laten zien, maken de coaches de keuze om hem in te zetten voor dat laatste punt wat we nog te kort komen. Maar helaas komt de inzet iets te laat en blijkt dat we als teams heel goed aan elkaar gewaagd zijn als 3 minuten later SDS de 3-2 maakt in plaats van wij. Hierna volgt nog 1 keer een inzet richting de goal, welke helaas naast gaat. Ondanks dat de 3 punten naar SDS gaan, kijken we met elkaar terug op een schitterend stukje voetbal. Op naar onze laatste wedstrijd van dit seizoen. AtB