Jong ONS verliest nipt van Jong Cambuur

Op een goed bezocht Zuidersportpark speelde Jong ONS gisteravond zijn tweede oefenwedstrijd van het seizoen, ditmaal was Jong Cambuur, met o.a. oud ONS’er Ruben Pijlman in de gelederen, de tegenstander.

Het accent, ter voorbereiding op deze wedstrijd, lag op het creëren en vinden van de vrije middenvelder. In de eerste helft kwam dit een aantal keer zichtbaar tot uiting. Toch profiteerde Jong Cambuur tweemaal van geklungel in de ONS defensie en ging met een 0-2 voorsprong de rust in.

Jong ONS moest na rust op zoek naar de aansluitingstreffer en die kwam er! Er gingen 4 dotten van kansen aan vooraf maar de vijfde keer was het wel raak. Een goed afgedraaide corner kwam op het hoofd van Jorn Dijkstra die er 1-2 van maakte. In het restant van de wedstrijd probeerde Jong ONS het nog wel, maar grote kansen kwamen er niet meer. Eindstand 1-2.

Een mooie avond, waar een goed vervolg is gegeven aan het knappe gelijkspel tegen Jong Heerenveen. In het nieuwe jaar zien we Jong ONS weer terug. Op 10 maart is PEC Zwolle JO19-1 de tegenstander.