Corona berichtgeving ONS Sneek

Nieuws omtrent het Corona Virus 

26 maart 2020: Verkoop Kantine voorraad gestart 

ONS Sneek heeft besloten om de kantinevoorraad te verkopen. Lees hier hoe  je ONS daarbij kunt helpen.

kantine

 

 

 

24 maart 2020: KNVB berichtgeving 
De overheid heeft gisteravond nieuwe maatregelen afgekondigd. Vandaag komt de KNVB met een verklaring. 6 april of 1 juni . Drie scenario’s zijn in beeld.
Unknown-9

 

 

19 maart 2020: bericht van bestuur 

Beste sportvrienden,
In deze voetballoze periode waarin ons sportpark gesloten is, zijn we van plan met enige regelmaat een berichtje vanuit het bestuur te plaatsen. We zijn, net als iedereen, in afwachting van de resultaten van de bestrijding van de Corona problematiek. Tot die tijd hebben we rekening te houden met diverse scenario’s. Zo heeft de club uiteraard momenteel geen inkomsten maar lopen de kosten voor een belangrijk deel wel door. Ook is het nog volstrekt onduidelijk of en wanneer de competities eventueel uitgespeeld kunnen worden en wat de gevolgen zijn voor promotie- en degradatieregelingen. Jullie kunnen ervan verzekerd zijn dat we alles op de voet volgen en de vinger aan de pols houden.Vanaf deze plaats willen we iedereen sterkte wensen in deze barre tijden en hopen jullie op niet al te lange termijn weer veilig persoonlijk te mogen begroeten bij de wedstrijden op ons sportpark.

Bestuur

17 maart 2020: businessclub /sponsorcommissie stelt fysiek contact met sponsoren uit
De vrijwilligers van de business club van ONS zullen de komende tijd geen fysiek contact hebben met sponsoren. Ook ONS Sneek neemt hier in haar verantwoordelijkheid en wil  voorkomen dat mensen door activiteiten van ONS Sneek besmet worden. De sponsoren ontvangen deze week hierover een nieuwsbrief.

15 maart 2020: alle sportclubs moeten dicht en maatregelen zijn verlengd tot en met 6 april 2020
Bericht van de KNVB: Het kabinet heeft vanmiddag tevens bekendgemaakt dat alle sportclubs in Nederland dicht moeten. Dat geldt voor alle sportaccommodaties, dus ook voor de trainingsfaciliteiten en stadions van het betaalde voetbal. Het advies van de KNVB, ECV en CED is om hier uiteraard gehoor aan te geven, alles te sluiten en ook niet collectief te trainen. De KNVB houdt voor de hervatting van de competities rekening met de tijd die de selecties nodig hebben om weer wedstrijdfit te worden.

13 maart 2020: ook niet-voetbal gerelateerde activiteiten liggen tot 1 april stil
Op het Zuidersportpark liggen alle niet-voetbal gerelateerde activiteiten voorlopig stil. Dit geldt bij voorbeeld voor de kledingverkoop van aanstaande zaterdag en de pubquiz van 28 maart. Het clubhuis gaat voor bezoekers dus dicht. Uiteraard worden al deze activiteiten weer ingepland op het moment dat het weer kan. Volg de site voor verdere ontwikkelingen. De agenda geeft aan welke activiteiten wel door gaan.

12 maart 2020: tot 1 april geen wedstrijden en trainingen 
De komende zaterdagen is er geen voetbal op het Zuidersportpark. De KNVB heeft naar aanleiding van de beslissing van het kabinet om alle evenementen vanaf honderd personen te verbieden, besloten ook al het amateurvoetbal te cancelen. De maatregel van de KNVB geldt in ieder geval voor een periode tot en met 31 maart en omvat het complete senioren- en jeugdvoetbal (veld+zaal). Nu inmiddels ook duidelijk is geworden dat zowel de KNVB als NOC*NSF sportclubs adviseren ook niet te trainen, is besloten om vanaf morgen tot nader bericht ook niet meer te trainen. Over niet aan voetbal gerelateerde activiteiten op de club volgt nader bericht.

Bestuur ONS Sneek