Meiden van Oosterlittens te sterk voor JO11-4

Wedstrijd tegen Oosterlittens 12 mei

We spelen vandaag tegen het damesteam van Oosterlittens. Zij hebben 1 invallende heer ingezet en wij hebben vanwege de vakantie ook een invaller, Hamsa. Hij speelt voor het eerst mee en doet goed zijn best. Mooi om te zien. Onze tegenstander heeft een goed samenspel en al gauw hebben we een doelpunt tegen. Met een aantal mooie reddingen van Laxon als keeper eindigt de eerste helft helaas toch met 4-0.

De tweede helft begint ONS wat afwachtend. We missen toch een goeie spits vandaag. Dan herstelt het team zich en gaat in de aanval. We breken steeds opnieuw uit en scoren toch nog 3 keer. In de tweede helft is het samenspel duidelijk beter en zijn er meer kansen. Ook de tegenstander scoort nog 3 keer en de wedstrijd eindigt met 7-3.