ONS JO13-1 is door in de beker!!!

Een goed begin is het halve werk. En dus hebben de trainers onze jongens voor deze bekerwedstrijd tegen Heerenveense Boys goed op het hart gedrukt om scherp te beginnen. En het ging meteen los! De ONS-Squad vloog er bovenop. En zo kwam het dat er al na 3 minuten gespeeld te hebben werd gescoord. De schiettent was geopend ????????????. Arjen wist de bal fijntjes langs de keeper te schieten…En nog geen 3 minuten later wist Arjen alweer te scoren…En het derde doelpunt kwam ook op naam van Arjen, waardoor zijn zuivere hattrick een feit werd. Heerenveense Boys wist ondanks al dit geweld nog iets terug te doen, maar als antwoord daarop scoorde Ruben vlak voor de rust de 4-1.
De tweede helft werd weer voortvarend begonnen. Vlot na de welverdiende pauze kon Sybrand de 5-1 inschieten. Hierna werd het, door de vele wisselingen, allemaal wat rommelig. De bal vloog alle kanten op. De wedstrijd was eigenlijk al gespeeld en de OrangeSquad was een beetje in slaap gesust door tegenstander. Hierdoor kregen ze in de eindfase nog heel makkelijk twee doelpunten tegen en werd het toch nog even spannend. De jongens waren hier zichtbaar niet tevreden over…maar wel over het eindresultaat! Want we zijn mooi doooooooooooooor in het bekertoernooi!!!!