ONS JO13-1 legt v.v. Hoogezand over de knie

De ONS-Squad ging in de wedstrijd van gisteren vanaf het begin vol op de aanval. De tegenstander, v.v. Hoogezand, kwam totaal niet in het spel voor. TeamONS speelt echter wel heel erg ver naar voren waardoor achterin veel ruimte ontstaat. V.v. Hoogeveen maakt hier handig gebruik van door bij balbezit keer op keer de bal diep te spelen. Uit één van deze uitbraken onstaat de eerste tegentreffer. Jorren probeert de bal nog weg te schieten, maar in de kluts valt de bal voor de voeten van de tegenstander die de bal zonder problemen in het lege doel schiet. Het lange-halen-snel-thuis voetbal werkt voor Hoogezand zeer effectief, de bal wordt over de verdediging heen gelegd en zo is het al 0-2. Onze boys krabben zichzelf eens goed achter de oren en gaan vervolgens op jacht naar hun eerste doelpunt. We hoeven hier niet lang op te wachten. Jelte kapt in de zestien z’n man uit en schiet de bal in het net. BAM 1-2.
Even later stuurt Arjen de tegenstander het bos in, maar wordt daarna gevloerd. Penalty! Deze wordt door Ruben hard ingeschoten. BAM 2-2. De jongens vinden het nu tijd om door te pakken en zo weet Sander met het puntje van z’n schoen de bal bij Arjen te krijgen, die hem simpel intikt. BAM 3-2.
In de tweede helft is het veelal eenrichtingsverkeer, de ONS-Squad in de aanval en Hoogezand die tegenhoudt. Dit tegenhouden lukt ze aardig totdat diep in de de tweede helft Seth de bal meegeeft aan Arjen die de keeper op het verkeerde been zet en de 4-2 maakt. Tot slot gaat Sybrand nog een keer al slalommend het strafschopgebied in en legt de bal panklaar voor Sander, deze raakt eerst nog een tegenstander, maar schiet bij een tweede poging gewoon raak!!! Eindstand: 5-2.