ONS JO13-1 speelt gelijk in slotwedstrijd

Vandaag ging het eigenlijk nergens meer om en dat was ook wel een beetje aan onze jongens te merken. ACV nam gelijk het initiatief, toch was het TeamONS dat de score opende door een mooie pass van Sybrand op Bauke die de bal perfect voorzette zodat Sander hem in kon schieten. Echter een paar minuten later kon Jorren de bal al uit het net vissen, 1-1. Het zou lang gelijk blijven totdat een speler van ACV op randje zestien z’n man uit kapte en voortreffelijk uithaalde, onhoudbaar voor Jorren.
Na rust zagen we een ONS-squad die de wedstrijd toch echt niet wou verliezen. Vlot na rust kregen ze nog een doelpunt tegen, maar hierna werden de mouwen opgestroopt. Er werd geknokt als kampioenen. Zo knalde Ruben de 3-2 erin en mocht Sander na een mannetje op het verkeerde been gezet te hebben het laatste doelpunt maken. Eindstand: 3-3.