ONS JO13-1 speelt knap gelijk tegen Flevoboys

De afgelopen weken konden we zien dat de vorm van de ONS-Squad steeds beter werd. Gisteren werd die lijn doorgetrokken. Er werd gelijk gespeeld tegen het fysiek sterke Flevoboys. Wat op zich een knappe prestatie is omdat we nog steeds kampen met een aantal blessuregevallen en dus nog niet op volle sterkte zijn. De bedoelingen van de ONS-Squad werden meteen na de aftrap al duidelijk, vol gasgevuh. Na een kwartier gespeeld te hebben was het Jesse die met drie tegenstander op zijn nek, al liggend op de grond, goed doorzette en de perfecte bal op Seth gaf. Deze werd door de tegenstander ver naar rechts gedreven maar wist toch feilloos te scoren. En zo kwamen er nog een aantal kansen waarbij we minder geluk hadden. Flevoboys had wel alle geluk toen ze vlak voor rust door ons weer in het zadel werden geholpen en de gelijkmaker konden in schieten. In de tweede helft was het weer hetzelfde verhaal al moest er wel hard voor gevochten worden. Uiteindelijk werd er niet meer gescoord en moesten we tevreden zijn met een gelijkspel. Naar verwachting zijn we volgende week weer compleet wanneer ook de laatste geblesseerden weer aansluiten. In deze vorm en met iedereen weer van de partij gaan we met volle vertrouwen de komende wedstrijden in. Eindstand: 1-1