ONS Sneek JO13-1 verliest in Steenwijk

Gisteren leek het net of waren onze jongens niet klaar voor de strijd. Er werd slapjes begonnen, onze boys waren absoluut niet scherp.  De spelers van Olde Veste daarentegen waren wel scherp! Ze zaten er goed bovenop waardoor de ONS-Squad niet in z’n spel kwam. De tegenstander wist echter zelf weinig te creëren, zodat het lang gelijk op ging. Totdat Olde Veste een corner mocht nemen. Deze werd niet goed verwerkt, waardoor een Olde Vestenaar Jorren onder vuur kon nemen. Deze keerde in eerste instantie de bal wel maar in de rebound ging hij er alsnog in. Dus moesten we met een 1-0 achterstand de kleedkamer opzoeken. Vermoedelijk heeft het even gedonderd⛈️ in de rust want het team liet in de 2e helft veel meer strijd, passie en inzet zien. Ondanks dat er een paar goede kansen waren konden ze de opgedane achterstand niet meer goed maken en moesten ze genoegen nemen met een misschien wel terechte nederlaag.