ONS JO13-1: Vliegende seizoensstart in de 2e divisie

De ONS-Squad heeft gisteren een vliegende start gemaakt in de 2e divisie. In Hengelo op Sportpark Slangenbeek veegde TeamONS de vloer aan met ATC ’65. Direct vanaf de aftrap werd de tegenstander onder druk gezet en was het wachten op wanneer het eerste doelpunt zou gaan vallen. En na zo’n tien minuten is het raak!!! Na een mooie steekpass van Roelof kan Sander alleen op de keeper af en de bal achter de keeper laten verdwijnen. Na nog een aantal kansen en een onterecht afgekeurd doelpunt weet Levi tegen het einde van de eerste helft, middels een mooie boogbal, Liam in stelling te brengen en deze bepaald de ruststand op 0-2. In het begin van de tweede helft komen we aardig onder druk te staan. De tegenstander heeft wat omzettingen gedaan waar we schijnbaar even aan moeten wennen. Maar met Dijlan en Jesse de Vries in het centrum en Jesse Annema en Ditmer ernaast is er geen doorkomen aan, waardoor ATC ’65 geen enkele echte kans krijgt en Jens (Keeper) werkeloos blijft. Hierna pakt de ONS-Squad het weer goed op en is het Sander die vrij komt langs de zijlijn en zijn tegenstander het nakijken geeft, goed doorgaat naar de goal en scoort. Niet veel later valt ook de 0-4. Waar Riemer de bal nog op de paal schiet is het weer Sander die het afmaakt. In de slotfase zien we de allermooiste aanval van de wedstrijd waarbij het één keer raken tot kunst wordt verheven en Sander uiteraard weer de afronding verzorgd. Een prachtige 0-5 overwinning…wat een fantastische Teampresentatie!!!