ONS Jo13-1 walst over d’Olde Veste heen

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen vv d’Olde Veste op het programma.  Er mocht deze keer gevoetbald worden op het ‘kunstgras’ van het hoofdveld. Het spel speelde zich in de eerste helft grotendeels af op de helft van de tegenstander. d’Olde Veste probeerde daartegenover met langeballen hun snelle spits te lanceren, dit zonder veel succes. Na zo’n 20 minuten gespeeld te hebben tikt Jesse op de rand van de zestien de bal naar Ruben, zodat deze uit kan halen en zo komen we op een 1-0 voorsprong. Het spel is echter niet zo goed als we gewend zijn, maar het is genoeg om voor rust nog 2-0 te maken.
In het begin van de tweede helft valt al redelijk snel het volgende doelpunt. Na een mooie tikkie takkie tussen Jesse en Ditmer wordt Ruben ingespeeld. Waar hij in eerste instantie nog vol op de keeper schiet kan hij in de rebound de bal wel in het doel werken.
Er gaan zo’n 10 minuten voorbij voor Ruben weer eens opstoomd naar voren en ditmaal geeft hij een strakke voorzet die door Seth zo ingetikt kan worden. d’Olde Veste heeft nog maar weinig echte kansen gehad. Toch weten ze een tegentreffer te maken wanneer van een hele grote afstand wordt geschoten en de bal zo over Jorren heen in het doel vliegt.
TeamONS komt nog met een slotoffensief.
Seth breekt door op de rechterkant en houdt het overzicht, hij speelt de goed meegelopen Sander in die de bal netjes in het uiterste hoekje van het doel krult. De Orange Squad speelde vandaag misschien niet z’n allerbeste wedstrijd, maar het resultaat mag er weer zijn! En zo staat TeamONS ook na deze speelronde nog steeds bovenaan de ranglijst.

Jo13-1 - d Olde Veste