ONS Jo13-1 wint ‘vechtpartij’ van v.v. Zuidhorn

Gisteren was de kraker tegen de nummer twee in de competitie, v.v. Zuidhorn. We hebben 1 punt voorsprong en we hebben een wedstrijd minder gespeeld. Dus konden we goede zaken doen in de strijd om het kampioenschap.
Na een minuut gespeeld te hebben mag er een corner worden genomen. Deze wordt door Jesse hard en laag ingeschoten, de bal wordt verlengd en door Jelte die tussen de verdedigers van Zuidhorn opduikt in het doel getikt. Hierop volgend komt er meteen nog een grote kans die helaas niet wordt benut. Daarna golft het spel op en neer en maken we het alleen ons zelf moeilijk.
Gelijk in het begin van de tweede helft krijgen we een vrijetrap tegen op het randje van het zestienmetergebied. De bal wordt over Jorren heen in het doel geschoten, zodat de stand weer gelijk is, 1-1. Er wordt vel gestreden en de fysieke duels worden niet geschuwd. Dit levert ons een vrije trap op die door Ruben, bijna vanaf de middellijn, voor het doel wordt gepompt. De bal komt over een paar hoofden bij Jesse terecht en zo wordt de bal, van Jesse, via Arjen, voor het doel gerommeld en uiteindelijk door Sybrand ingeschoten. Hoppa…2-1. Onze boys blijven hard strijden en geven 100{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab}. Ze lopen het vuur uit hun sloffen en geven de tegenstander geen enkele kans. Het voetbal is niet hoogstaand, maar de ‘vechtpartij’ wordt uiteindelijk wel gewonnen. Op inzet en wilskracht. Eindstand: 2-1.
Van de drie wedstrijden die we nog moeten spelen hoeft er maar eentje gewonnen te worden om het kampioenschap binnen te slepen. We winnen ze allemaal!