ONS Sneek JO17-1 Kampioen van de Vierde Divisie !

Afgelopen zaterdag werd ONS JO17-1, het team onder leiding van trainers Arnoud Koster en Kevin Meijer, kampioen in de stadsderby op de velden van LSC. Een gelijkspel was voldoende. Er werd met 2-1 gewonnen. Door dit kampioenschap promoveert het team van Arnoud en Kevin naar de derde divisie.
JO17-1.kampioen
12 mei 2017 moest het dus gebeuren. Uit, in de stadsderby moest het kampioenschap worden binnen gehaald.
Kampioenswedstrijden zijn vaak wedstrijden waar veel spanning en vaak ook geen goed voetbal ten tonele wordt gebracht.
LSC o17- ONS o17
ONS beging aanvallend aan de wedstrijd en vanaf het begin is het eenrichtingsverkeer.
ONS speelt op de helft van LSC combineerde er lustig op los.
Echt grote kansen komen er niet.
Na 8min is het PA die door een lange pass uit het centrum alleen voor de keeper komt, maar deze kans niet weet te benutten.
Na 20 min is het David die de bal rond de 16 krijgt en uithaalt:  1-0
Na 23min is het Gerhard die een actie  maakt in de 16, en wordt neergehaald, strafschop.
David scoort beheerst van 11 meter.
In de 36ste min is het LSC dat wat terug doet. En wel door een C speler welke halverwege de 1ste helft gebracht was. Dit mannetje wilde wel strijd leveren bij LSC en scoort.
39 min komt Gerhard weer in de 16 en wordt wederom onderuitgehaald weer strafschop, David mist.
Pauze
2de Helft
Arjen komt voor Koen
LSC komt beter de kleedkamer uit en gooit meer energie in de wedstrijd.
ONS creëert genoeg mogelijkheden in de 2de helft maar steeds komt de laatste pass niet aan.
53ste min Stijn komt voor Jarno
61ste min heeft Rubben een goede safe. En weet de 2-2 te voorkomen.
Mats gaat geblesseerd van het veld en speel een goede pot. Gijs komt.
73 min krijgt Arjen nog een goede kans, maar ook hij vindt niet het net.
74 min. Misschien wel het hoogtepunt van deze wedstrijd. Eelke komt voor Martijn. Na een lange periode van herstel van een vervelende beenbreuk  mag hij de laatste 10 min meedoen. Zeker terecht omdat  Eelke voor zijn blessure erg belangrijk voor het team is geweest. Ook scoort Eelke bijna nog, na een combinatie met David komt bij alleen voor de keeper maar mist.
Dit was ook het laatste wapenfeit van deze wedstrijd. Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende arbiter, was er de ontlading
Kampioenen, kampioenen, kampioenen, olé olé !!!!