JO11-4 strijdend ten onder in Akkrum

Akkrum JO11-3– ONS Sneek JO11-4
9 september 2017 Weer: Regenachtig 14 °C
Tijd: 10.00 – 11.00 Afmeldingen: Geen

Ondanks het regenachtige weer en de vele afgelaste wedstrijden, staan onze JO11-4 spelers vol enthousiasme op te warmen op het kunstveld (B4) van Sportpark de Meine.

Volgens de opstelling staat Thijs als keeper in de 1ste helft en Jordan in de 2de helft. Om 10.10 gaat het fluitsignaal en start de wedstrijd. Binnen 2 min heeft ONS al een wissel wegens een pijnlijke sliding van Sem. Niet eens een minuut daarna scoort Akkrum hun 1ste doelpunt. Hierna proberen Thijs en de rest zo goed mogelijk te verdedigen maar toch lukt het Akkrum om hun 2de doelpunt te scoren rond de 11de minuut. Onze spelers verliezen geen moed en geven al met al. En ja hoor… 10 minuten later scoort Sem het 1ste doelpunt en zet hij net voor de pauze de stand 2-1. Vol trots lopen onze jongens naar de box waar ze extra aanmoedigde woorden krijgen van hun begeleiders Chris en Annemieke.

Na tien minuten rust gaat het fluitsignaal weer en staat Jordan nu als keeper. Blijkbaar krijgt de tegenstander weer de limonade die voor ons team is bedoeld want binnen de 1ste minuut scoren ze al. Beide teams vallen aan maar bij 7de en 14de minuut scoren de jongens van Akkrum weer en maken de stand 5-1. De laatste 8 minuten van de wedstrijd heeft Jordan het super druk en doet zijn uiterste best om het doel te verdedigen en houdt zo nog 4 gerichte schoten van de tegenstander tegen. De scheidsrechter fluit en zo eindigt deze spannende wedstrijd 5-1 voor Akkrum.

Bij de Penalty’s plaatsen Yoran en Jordan nog 2 mooie schoten, maar de tegenstander maakte net eentje meer.

Jongens mooi gedaan! A.s. zaterdag spelen we thuis om 10.15 tegen SWZ Boso Sneek JO11-4 en we verwachten jullie met dezelfde enthousiasme weer.