Na regen komt zonneschijn voor JO11-4

Wind en regen houdt ons niet tegen

Zaterdag 18 november 2017 een uitwedstrijd bij SWZ in Sneek. Het was een koude, natte winderige ochtend. Ondanks het slechte weer hadden onze jongens er weer zin in.
Het was meteen al een actieve wedstrijd. In de 1e 10 minuten kwam er een mooi schot van Jordan, doelpunt 0-1. Niet veel later gaf Jordan een mooie voorzet aan Yoran wat net geen doelpunt opleverde. En dan ineens gaat Yoran er met de bal vandoor en scoort 0-2 maar de tegenpartij komt terug en scoort 1-2.
Jordan schiet nogmaals op het doel van SZW maar helaas over. Vervolgens waagt Coert een aanval, maar helaas deze bal gaat naast. De tegenpartij gaat weer in de aanval en er staat niemand in de achterhoede bij ONS! Er komt een schot op het doel, maar keeper Sem weet een doelpunt te voorkomen.
Net voor rust een mooie lange bal van Thijs goed aangenomen door Coert. Hij schiet op het doel, maar helaas de bal wordt tegengehouden door de keeper die vervolgens een fout maakt. De bal komt terug en wordt door tegenpartij ingeschoten in eigen doel stand 1-3. Op slag van rust komt SZW toch nog terug en bepaalt de ruststand op 2-3.

2e helft
Na de welverdiende rust gaat ONS weer enthousiast van start. Yoran heeft de bal in bezit maar helaas neemt de verdediging van SZW de bal over. Yoran geeft niet op, herovert de bal en schiet op doel. In eerste instantie wordt de bal gestopt door de keeper maar toch komt de bal weer terug en krijgt hij een nieuwe kans. Nu schiet hij wel raak en dat brengt de stand op 2-4.
Nu is het Jordan’s beurt. Hij maakt met een kanonschot het vijfde doelpunt voor ONS. Vervolgens gaan Jordan en Sem samen op het doel van de tegenstander af. Een mooie voorzet van Jordan geeft Sem de kans om met een mooi schot in de rechterhoek het 6e doelpunt te maken. SWZ probeer het nog wel maar hun spel is te rommelig om echt gevaarlijk te worden.
Norah grijpt haar kans en gaat er met de bal vandoor. Ze geeft Thijs de kans om het 7e doelpunt te maken. Dat brengt de eindstand op 2-7 voor ONS die een geweldige wedstrijd heeft gespeeld!

Al met al een geweldige teamprestatie op naar de volgende wedstrijd.