ONS Boso Sneek JO19 verliest bekerfinale

ONS Boso Sneek O19 speelde gisteren de bekerfinale tegen SV Urk O19.
Iedereen had vertrouwen in een goede afloop, met de bus , samen met de trouwe supporters op weg naar Emmen,
O19 had de afgelopen weken prima getraind en de wedstrijden voor de nacompetitie waren succesvol verlopen en ook daar werd de finale bereikt, deze wordt zaterdag 17 Juni gespeeld in Hoogeveen.
De Bekerfinale:

Maar tegen de mannen uit Urk werd het gisteren een teleurstellende finale voor de Oranjehemden uit Sneek,
al in de 1 e min op achterstand ,kort daarop leek onder de 19 zich te herstellen door de gelijkmaker van Jelle de Graaf, na een voorzet van Björn Dijkstra in de 10e min 1-1.
Dit was van korte duur, Urk scoorde de 2-1 en liep voor rust al uit naar een ruime voorsprong 4-1.
Na de rust veranderde er weinig en werd de score nog hoger tegen een onder zijn niveau spelend ONS Boso na de 5-1 en 6-1 ,
deed Jelle de graaf iets terug van 11 meter,6-2 dit was tevens de eindstand.
Wij feliciteren S.V. Urk O19 met de Bekerwinst en bedanken onze supporters.

Volgende week krijgen de mannen van O19 de kans om zich te revancheren in de finale van de nacompetitie tegen AZSV uit Aalten,
deze wedstrijd wordt gespeeld bij HZVV in Hoogeveen, zaterdag 17 Juni aanvang wedstrijd 13.00 uur.