ONS JO09-3 wint stadsderby ruim

Vanmorgen stond een derby op het programma. WPB was de tegenstander van ONS Sneek jo9-3. Het was op het veld van WPB. Ook was hier een statiegeldactie voor Jelle. Een kleine jongen die hele zware chemokuren moet ondergaan. Dit was om de ouders te steunen in de kosten. Een prachtig gebaar van een meelevende club.
Om klokslag 9 uur was de start van de wedstrijd en voordat alle supporters klaar waren voor de strijd was er al gescoord. Niet veel later werd er alweer gescoord en toen we zeiden ‘dat is de 0-1’ werd uit het veld al gezegd 0-2. Oké, doelpunt gemist maar er zouden nog vele volgen. Ik kon ook niet meer bijhouden wie er allemaal scoorden maar backup Abe had alles keurig bijgehouden zodat de doelpuntenmakers in ieder geval genoemd kunnen worden. Bij de eerste timeout was het reeds 0-5. Na de nodige instructies gingen de jongens lekker door met ballen en voor de pauze stond het 0-7 toen WPB een doelpunt maakte. Zo gingen ze naar de limonade.
De tweede helft was begonnen en hun keeper wilde niet meer. Onze jongens gingen door waarmee ze gestopt waren, doelpunten maken. Maar iedereen deed goed mee en zo kwam de timeoutstand 2 op 1-9. Nog 10 minuten en híer werd er nog 2x gescoord zodat de eindstand van 1-11 kon worden bijgeschreven.