ONS JO11-4  GAVC JO11-3   4 nov   ‘NET NIET’

DSC_6255

Achter: (van links naar rechts) Annemieke (leider), Yoran, Lucas, Norah, Jordan, Thijs en Chris (leider)
Voor: (van links naar rechts) Laxon, Twan en Coert.
Op de foto ontbreekt Sem.

We waren vandaag extra vroeg op het veld, want we gingen met z’n allen op de foto en konden daarna lekker lang inspelen. Een goed begin.In de eerste helft was Joran keeper.
Voor Twan was het de eerste officiele wedstrijd en hij ging er meteen vol voor. Hij deed 3 pogingen om te scoren maar dit lukte ‘net niet’. Ook GAVC Grou deed 3 pogingen, maar deze gingen ook net mis. Na 20 minuten scoort Grou dan de eerste punt. Thijs doet nog een poging om te scoren, maar dit lukt net niet. ONS komt vaak in de buurt van het doel, maar de verdediging van Grou is erg sterk.
In de tweede helft is Lucas keeper. Yoran en Twan hebben ieder twee mooie kansen, maar ook deze gaan ‘net niet’. Dan scoort Grou na 5 minuten en na 15 minuten tot we 0-4 achter staan. Jordan moet helaas het veld even verlaten na een harde trap tegen zijn knie. Gelukkig kan hij even later weer meedoen. Uiteindelijk maakt Thijs gelukkig nog 1 doelpunt. En Grou helaas ook nog. We eindigen de wedstrijd met 1-5