ONS JO13-1 sloopt vv Hoogezand vakkundig

Vanochtend hebben de boys van TeamONS Jo13-1 zich weer uit de naad gewerkt om een goed resultaat te behalen. In de stromende regen mochten ze de strijd aan gaan met VV Hoogezand Jo13-1. Vanaf het begin lag het initiatief bij de ONS Squad. Na al een paar kleine kansjes te hebben gehad weet Arjen, door goed door te jagen, te profiteren van de miscommunicatie tussen de keeper en de laatste verdediger, 0-1. Het team van Hoogezand blijft voetballen en probeert ons team met aanvallend voetbal te bestrijden, maar ze weten niet door onze verdediging te breken. Duo Damage & Destruction (Daniël en Lennard) houdt de achterdeur goed dicht. Ons TEAM is de betere ploeg en weet, na al een aantal keer het aluminium te hebben getest, tegen het einde van de eerste helft de voorsprong uit te bereiden naar 0-2. Sybrand laat de bal vanuit de drukte via de keeper in het doel verdwijnen.
In de tweede helft gaan de boys gewoon verder waar ze gebleven waren. Er wordt een mooie aanval opgezet die begint bij Jesse, die afspeelt op Sybrand, deze speelt op zijn beurt Seth in die de bal beheerst in het doel schiet. Een echt teamdoelpunt! Niet veel later is het Ruben die het langzaamste doelpunt van de dag weet te maken. De bal komt door een mislukt schot op de paal en Ruben weet deze, door hem een klein tikkie te geven, tergend langzaam in het doel te laten rollen. Niemand die hier nog wat aan kon doen.
Uiteindelijk weet Arjen die weer goed doorjaagd op de bal, het laatste doelpunt te maken. Hij haalt uit voor een schot waarbij de bal, doordat deze vol wordt geblokt, met een grote boog in het doel terrecht komt.
Het beste voetbal hebben we dan al gezien en nu was het alleen nog maar wachten op dat de scheidsrechter zou affluiten voor het einde van de wedstrijd. Eindstand: 0-5