ONS Jo13-1 wint in de beker van SC Franeker

Het was allemaal weer even wennen vandaag!

Op het programma stond de bekerwedstrijd tegen SC Franeker Jo13-1. De eerste helft was behoorlijk rommelig. De echte bezieling miste in het team…was het team al wel terug van vakantie?
Het was dan ook SC Franeker die halverwege de eerste helft brutaal op voorsprong kwam. Gelukkig kon Seth de stand vlak voor rust op 1-1 brengen…maar SC Franeker wist ons vlot daarna nog een keer te verrassen, waardoor we toch met een achterstand de kleedkamer in moesten.
De tweede helft stond het allemaal een stuk beter. Er werd steeds beter gevoetbald en de spirit was ook weer terug. Na een paar minuten gespeeld te hebben ging Ruben aan de haal met de bal en vuurde deze van een behoorlijke afstand op het doel af. BAM 2-2. SC Franeker kwam er eigenlijk niet meer aan te pas. Ons team was duidelijk de bovenliggende partij en creëerde behoorlijk wat kansen, maar wist uiteindelijk alleen dat ene benodigde doelpunt te maken om de wedstrijd te winnen. Arjen gaf een voorzet die Ruben handig liet gaan, zodat Sander de bevrijdende treffer kon maken. Eind goed al goed…op naar de volgende ronde!